prezentare

CHEISOARA.RO isi propune a va face cunoscuta o ALTERNATIVA NOUA la locatiile montane de relaxare si agrement montan de pe Valea Prahovei. Aici va vom prezenta posibilitati de cazare, divertisment si servit masa, urmand astfel sa alegeti optiunea care se pliaza cel mai bine pe exigentele dvs.

DESCRIERE :

Cheisoara este o poienita aflata in mijlocul padurii localizata in zona Cheile Rasnoavei – Rasnov, la mai putin de 150 km de Bucuresti, pe D.N.73A care duce de la Predeal – Paraul Rece spre Rasnov – Bran. Accesul in zona se face pe un drum carosabil pietruit lung 2,5 km (aprox. 5 min.), accesibil cu orice tip de masina, fiind perfect plan.

Drumul forestier spre locatia noastra a fost recent refacut si este impecabil.

G.P.S.  45.561506    25.517104

COMPLEXUL CHEISOARA:

Situat intr-un cadru natural de vis, inconjurat de munti si padure, se adreseaza in special iubitorilor de natura, care isi doresc un sejur relaxant in liniste si aer curat departe de vacarmul aglomeratiei din orase. Aici veti gasi alternative de cazare, masa si multiple posibilitati de petrecere a timpului liber intr-un mod cat mai divers si placut. Reperele turistice si activitatile de divertisment, dispuse circular in jurul zonei noastre va fac sa pierdeti minimum din timpul dvs. alocat vacantei pt. a le accesa.

In speranta ca va vom convinge sa ne alegeti ca destinatia viitoarelor dvs. vacante va invitam sa vizualizati toate ofertele noastre si sa accesati situl fiecarei locatii prezentate pt. a va putea alege dupa bunul plac ceea ce va doriti.

Mai jos puteti viziona instantanee din zona: